Performanssi I Minna Tervamäki ja Hannaleena HeiskaMay 25th, 2017 1:00 to 1:30 pm

Torstai 25.5.2017 klo 13
Lauantai 27.5. klo 15

Tanssija Minna Tervamäki ja kuvataiteilija Hannaleena Heiska luovat uutta ja haastavat itsensä nykytanssia, balettia, kuvataidetta ja performanssia yhdistävässä esityksessä Jälki.

Merikaapelihalli, Kaapelitehdas

Tervamäki ja Heiska ovat löytäneet yhteisen tavan työskennellä avaamalla taiteen tekoprosessia toisilleen ja teoksen myötä myös yleisölle. Esittävän kuvan sijaan kyse on enemmänkin jäljestä, tunteesta, tapahtumasta ja liikkeestä. Molemmat taiteilijat ovat itse visuaalisesti osa teosta ja näin ollen myös molempien asun värillä ja materiaalilla on tärkeä merkitys. Kahden erilaisen taiteilijan yhteisteos ylittää taiteen rajapintoja ja mahdollistaa erityislaatuisia kohtaamisia taiteen kanssa.

Kukin esitys kestää noin 30 min. Esitys tuotettiin vuonna 2016 osaksi Espoon modernin taiteen museo EMMA:n 10-vuotisjuhlavuoden ohjelmaa. Teoksen konseptin ovat luoneet Minna Tervamäki ja Hannaleena Heiska. Äänisuunnittelu on Benjamin Heralan ja kuvaaminen sekä editointi Ali Kesannon. Tuottajina toimivat Minna Tervamäki, Hannaleena Heiska ja EMMA – Espoon modernin taiteen museo.