TOOLBOX

TOOLBOX on taiteilijavetoinen galleria/näyttelytila Berliinissä ja sen perusti vuonna 2012 seitsemän suomalaista taiteilijaa. Tällä hetkellä jäseninä (kaikki taiteilijoita) ovat Mika Karhu, Maija Helasvuo, Niina Räty, Juha Sääski, Minna Jatkola, Sampsa Indren ja Andreas Wolf. Mika Karhu oli osuuskunta TOOLBOXin ensimmäinen johtaja ja syyskuusta 2016 alkaen johtajana on toiminut Juha Sääski. Gallerian työntekijät ovat olleet työharjoittelijoita, suomalaisten taideyliopistojen oppilaita, sekä lisäksi saksalainen taiteilijajäsen Andreas Wolf, joka asuu ja työskentelee Berliinissä. TOOLBOX on jäsenenä Kolonie-Wedding -yhdistyksessä, jolla on noin 30 taideprojektitilaa Soldiener Kiezin korttelissa Berlinin Weddingin alueella.

TOOLBOX-jäsenet: Maija Helasvuo, Sampsa Indren, Minna Jatkola, Mika Karhu, Niina Räty, Juha Sääski, (All FIN), Andreas Wolf (Berlin, DE)

Vieraat: Marja Bonada (UK), Amy Sterly (UK), Ant Dickinson (UK), Anssi Taulu (FIN), Fritz Stier (DE), Ira Schneider (DE), Veronika Witte (DE), Alexandra Skarp (SE).