Kumppanit

AleksiGroup - Trio-offset

Offset Lindström Oy on palvellut asiakkaitaan vankalla ammattitaidolla jo vuodesta 1997 lähtien. Painamme mm. laadukkaita käyntikortteja, lomakkeita ja kirjekuoria. Teemme yhteistyötä luotettavien alihankkijoiden ja tavarantoimittajien kanssa, jonka johdosta tuotteet valmistuvat aikataulujen mukaisesti. Valmistamme tuotteita sekä kotimaisille yrityksille että vientimarkkinoille. Olemme aina valmiita sekä kuuntelemaan että toteuttamaan asiakkaidemme toiveita.

...Read More »

Rupla

LUOVA TILA, JOSSA YHDISTYVÄT:

  • Monipuoliset taidenäyttelyt
  • Kahvila, jossa tarjoilemme oman paahtimon kahveja, suolaista syötävää, raakakakkuja ja muita...Read More »

Martela

Martela -konserni kuuluu alansa johtaviin yrityksiin Pohjoismaissa. Halu tarjota asiakkaille parhaita työympäristöjä on ohjannut toimintaamme jo seitsemänkymmenen vuoden ajan.

Ergonomisten ja innovatiivisten kalusteratkaisujen lisäksi Martela suunnittelee ja tuottaa monipuolisesti työympäristöihin liittyviä palveluja.

Parannamme työhyvinvointia samalla tilojen käyttöä tehostaen työympäristöjen lisäksi oppimisympäristöissä sekä hoivakohteissa.

...Read More »

Helsingin kulttuurikeskus

 

Toiminta-ajatus

Helsingin kulttuurikeskus on taiteen, kulttuurin ja luovuuden edistäjä, joka kehittää kulttuurisesti rikasta ja monimuotoista Helsingin seutua. Helsingissä kulttuuri on kaikkien oikeus.

Kulttuurikeskuksen toimintamuodot ovat:
• Kulttuurin tukeminen: myöntää avustuksia taidelaitoksille, taideoppilaitoksille, taideyhteisöille, yhteisöille ja taiteilijoille sekä tarjoaa esiintymis- ja työtiloja taiteilijoille.
• Kulttuurin tarjonta: tuottaa kulttuuritoimintaa itse ja yhteistyössä muiden...Read More »


Helsingin kaupunki

Helsingin kaupunki

 

 

 

...Read More »

Kallio panimo

Kallio Brewery creates limited edition craft beers and other beverages with a wicked passion. These beverages taste refreshing and natural, and they are fantastic to taste and enjoy with food. We enjoy nature and I’m well aware of the great aromas that wild nature, especially the forest, can produce....Read More »


Opetus- ja kulttuuriministeriö

Opetus- ja kulttuuriministeriö (OKM) on osa ministeriöiden ja niitä johtavien ministereiden muodostamaa valtioneuvostoa. Ministeriö avustaa hallitusta sen politiikan suunnittelussa, linjauksissa ja toimeenpanossa.

Ministeriö valmistelee lakeja, asetuksia ja päätöksiä sekä budjettivarojen käyttöön liittyvät asiat. Ministeriön tehtävänä on varmistaa, että käytettävissä on poliittisten päätösten tekemiseen tarvittava tieto.

Ministeriö ohjaa myös hallinnonalansa toimintaa sekä...Read More »


Kaapelitehdas

Kaapelitehdas on Suomen suurin kulttuurikeskus. Kaapelitehtaalla toimii mm. 3 museota, 12 galleriaa, tanssiteattereita, taidekouluja sekä lukuisia taiteilijoita, bändejä ja yrityksiä. Vuokrattavissa tiloissa järjestään konsertteja, näyttelyitä, festivaaleja ja messuja. Kaapelitehtaalla työskentelee päivittäin noin 900 ihmistä, ja pelkästään lyhytaikaisesti vuokrattavissa tapahtumatiloissa vierailee vuoden aikana lähes 340 000 ihmistä.

...Read More »

Cultura - Säätiö

Cultura-säätiö tukee Suomen venäjänkielisten kotoutumista taiteen ja kulttuurin keinoin sekä kannustaa heitä oman kielen ja kulttuurin ylläpitämiseen. Säätiön hallinnoima juhlarahasto jakaa apurahoja suomalaisten venäjän kielen ja venäläisen kulttuurin opiskeluun ja opetukseen.

...Read More »