Haluan ostaa teoksen, kuinka toimin?

  1. Tarkista saatavuus. Punainen tarra viittaa myytyyn, vihreä varattuun teokseen. Huomaa, että usein teoksista on useamman kappaleen editio.
  2. Nappaa henkilökuntaa hihasta ja kerro mistä teoksesta olet kiinnostunut. Henkilökunta voi auttaa ja antaa lisätietoa vaikka et olisi vielä tehnyt ostopäätöstä.
  3. Kun olet päättänyt ostaa teoksen, kirjoitamme ostosopimuksen. Teoksen voi maksaa saman tien tai myöhemmin laskulla.
  4. Maksetun teoksen voi noutaa näyttelyn päätyttyä.

 

Kuinka ostan…

 

Performanssitaidetta

Performanssi on tila-aikakohtainen teos, jossa taiteilijan välitön läsnäolo esiintyjänä ja aktioiden esittäjänä konkretisoituu. Esitys voi noudattaa ennalta laadittua suunnitelmaa, syntyä esityshetkellä improvisaationa tai sisältää sekä suunniteltuja osia, että improvisointia.

Ostaessasi saat esityksen, materiaalit, matkakulut sekä teoksen dokumentoinnin.

 

Valokuvataidetta

Valokuvataide syntyy lukuisin linssipohjaisin menetelmin. Teokset vaihtelevat pienistä mustavalkoisista vedoksista suuriin pohjustettuihin värivedoksiin. Aiheet liikkuvat puhtaan visuaalisesta ilottelusta käsitteellisiin mielenmaisemiin.

Ostaessasi saat ripustusvalmiin teoksen, joka vedostettu, kehystetty ja pohjustettu juuri kuten taiteilija halusi sen esittää. Editionumero kertoo kuinka monta vedosta taiteilija on teoksesta tehnyt tai aikoo tehdä.

 

Äänitaidetta

Äänitaide on digitaalisesti toteutettu, soiva teos, joka tehdään äänistä (musiikki puolestaan sävelistä) ja lopullisena esitysmuotona on useimmiten live-esitys, cd tai dvd.

Ostaessasi saat alkuperäisen, taiteilijan numeroiman ja signeeraaman ääniteoksen cd-formaatissa esityskäyttöön.

 

Videotaidetta

Videotaide on videolle, filmille, kaitafilmille tai digitaalisesti toteutettu teos, jonka lopullisena esitysmuotona on DVD. Teos voi olla juonellinen, abstrakti, dokumentaarinen, animoitu tms.

Ostaessasi saat alkuperäisen, taiteilijan numeroiman ja signeeraaman ääniteoksen DVD-formaatissa esityskäyttöön.