Kumppanit

Pro AV Saarikko Oy

Pro Av Art. Displaying Media Art. Pro Av Art Oy is specialized in providing services to museums, galleries and media artists. We help them to find suitable technical solutions and display devices which they can rent or buy from us. media artwork requires maintenance.Media art is the interplay of picture, sound and environment. At...Read More »


ArtProof Grant

We’re obsessed with colour, so we don’t just print your photo. We ensure perfect end results by having our Print Master work with you to colour proof your art before printing begins. We are also the only printing company in Scandinavia licensed to provide the Diasec® face-mounting process, rendering...Read More »


Kuvasto

Kuvasto ry on vuonna 1987 perustettu visuaalisen alan taiteilijoiden tekijänoikeusjärjestö. Tehtävänämme on turvata ja edistää kuvataiteilijoiden tekijänoikeuksia sekä kuvataiteen tekemisen edellytyksiä.

Kuvasto edustaa yli 2 300 kotimaista taiteilijaa ja oikeudenhaltijaa. Ulkomaisten sisarjärjestöjemme kanssa tehtyjen vastavuoroisuussopimusten nojalla edustamme myös noin 50 000 ulkomaista taiteilijaa.

...Read More »

Ravintola Hukkatila

Kaupungit ovat täynnä tiloja, joilla voisi tehdä paljon enemmän. Me täytämme ne hetkeksi hyvällä ruoalla, juomalla, seuralla ja taiteella. Tervetuloa!

...Read More »

Aalto-yliopisto, Taiteen laitos

Aalto-yliopisto on monialainen yhteisö, jossa tiede ja taide kohtaavat tekniikan ja talouden. Rakennamme innovatiivista yhteiskuntaa korkeatasoisen tutkimuksen, opetuksen ja taiteellisen toiminnan keinoin.

...Read More »

Suomen Taiteilijaseura

SUOMEN TAITEILIJASEURA – 150 VUOTTA KUVATAITEEN PUOLESTA

Suomen Taiteilijaseura on kuvataiteen vaikuttaja- ja asiantuntijajärjestö, joka edustaa yli 3 000 ammattitaiteilijaa. Uskomme taiteen itseisarvoon ja merkitykseen yhteiskunnassa.

Suomen Taiteilijaseura tekee peräänantamatonta työtä hyvinvoivan kuvataiteen ja taiteilijakunnan eteen. Perimmäisenä tehtävänä on valvoa ja edistää kuvataiteilijoiden asemaa, työllistymistä ja työn tekemisen edellytyksiä sekä vahvistaa taiteen...Read More »


AleksiGroup - Trio-offset

Offset Lindström Oy on palvellut asiakkaitaan vankalla ammattitaidolla jo vuodesta 1997 lähtien. Painamme mm. laadukkaita käyntikortteja, lomakkeita ja kirjekuoria. Teemme yhteistyötä luotettavien alihankkijoiden ja tavarantoimittajien kanssa, jonka johdosta tuotteet valmistuvat aikataulujen mukaisesti. Valmistamme tuotteita sekä kotimaisille yrityksille että vientimarkkinoille. Olemme aina valmiita sekä kuuntelemaan että toteuttamaan asiakkaidemme toiveita.

...Read More »

Rupla

LUOVA TILA, JOSSA YHDISTYVÄT:

  • Monipuoliset taidenäyttelyt
  • Kahvila, jossa tarjoilemme oman paahtimon kahveja, suolaista syötävää, raakakakkuja ja muita...Read More »

Martela

Martela -konserni kuuluu alansa johtaviin yrityksiin Pohjoismaissa. Halu tarjota asiakkaille parhaita työympäristöjä on ohjannut toimintaamme jo seitsemänkymmenen vuoden ajan.

Ergonomisten ja innovatiivisten kalusteratkaisujen lisäksi Martela suunnittelee ja tuottaa monipuolisesti työympäristöihin liittyviä palveluja.

Parannamme työhyvinvointia samalla tilojen käyttöä tehostaen työympäristöjen lisäksi oppimisympäristöissä sekä hoivakohteissa.

...Read More »

Helsingin kulttuurikeskus

 

Toiminta-ajatus

Helsingin kulttuurikeskus on taiteen, kulttuurin ja luovuuden edistäjä, joka kehittää kulttuurisesti rikasta ja monimuotoista Helsingin seutua. Helsingissä kulttuuri on kaikkien oikeus.

Kulttuurikeskuksen toimintamuodot ovat:
• Kulttuurin tukeminen: myöntää avustuksia taidelaitoksille, taideoppilaitoksille, taideyhteisöille, yhteisöille ja taiteilijoille sekä tarjoaa esiintymis- ja työtiloja taiteilijoille.
• Kulttuurin tarjonta: tuottaa kulttuuritoimintaa itse ja yhteistyössä muiden...Read More »


Kallio panimo

Kallio Brewery creates limited edition craft beers and other beverages with a wicked passion. These beverages taste refreshing and natural, and they are fantastic to taste and enjoy with food. We enjoy nature and I’m well aware of the great aromas that wild nature, especially the forest, can produce....Read More »


Opetus- ja kulttuuriministeriö

Opetus- ja kulttuuriministeriö (OKM) on osa ministeriöiden ja niitä johtavien ministereiden muodostamaa valtioneuvostoa. Ministeriö avustaa hallitusta sen politiikan suunnittelussa, linjauksissa ja toimeenpanossa.

Ministeriö valmistelee lakeja, asetuksia ja päätöksiä sekä budjettivarojen käyttöön liittyvät asiat. Ministeriön tehtävänä on varmistaa, että käytettävissä on poliittisten päätösten tekemiseen tarvittava tieto.

Ministeriö ohjaa myös hallinnonalansa toimintaa sekä...Read More »


Kaapelitehdas

Kaapelitehdas on Suomen suurin kulttuurikeskus. Kaapelitehtaalla toimii mm. 3 museota, 12 galleriaa, tanssiteattereita, taidekouluja sekä lukuisia taiteilijoita, bändejä ja yrityksiä. Vuokrattavissa tiloissa järjestään konsertteja, näyttelyitä, festivaaleja ja messuja. Kaapelitehtaalla työskentelee päivittäin noin 900 ihmistä, ja pelkästään lyhytaikaisesti vuokrattavissa tapahtumatiloissa vierailee vuoden aikana lähes 340 000 ihmistä.

...Read More »

Cultura - Säätiö

Cultura-säätiö tukee Suomen venäjänkielisten kotoutumista taiteen ja kulttuurin keinoin sekä kannustaa heitä oman kielen ja kulttuurin ylläpitämiseen. Säätiön hallinnoima juhlarahasto jakaa apurahoja suomalaisten venäjän kielen ja venäläisen kulttuurin opiskeluun ja opetukseen.

...Read More »