Galleriat

AFS avaa ovensa kolmatta kertaa TAITEILIJAVETOISILLE GALLERIOILLE

AFS19 on merkittävä kansainvälinen nykytaidefestivaali ja taiteen välitystilaisuus, joka kokoaa saman katon alle valokuvataidetta, media- ja videotaidetta, installaatioita, äänitaidetta, maalauksia, veistoksia jne. Festivaalin ohjelma rakentuu näyttelyiden ohella mm. keskusteluista ja taiteilijapuheenvuoroista, seminaareista ja koulutuksista sekä performansseista ja videoesityksistä. Taiteen ammattilaisille järjestään myös verkostoitumistapahtumia ja seminaareja. Tapahtumaa järjestävät taiteilijajärjestö MUU ry sekä Valokuvataiteilijoiden liitto.

Tapahtumaan voi hakea avoimella haulla taiteilijavetoiset galleriat sekä taidejärjestöt kaikkialta maailmasta lokakuun puoleenväliin (15.10.2018) saakka. AFS19 pyrkii tekemään taiteesta mielenkiintoista ja tuottamaan helposti lähestyttävän ja runsassisältöisen tapahtuman.

 

MITÄ ART FAIR SUOMI 2019 TARJOAA JUURI SINULLE:

– Mukaan valitut galleriat saavat käyttöönsä tilan toimintansa esittelemiseen. Tilassa on mahdollista esitellä eri taiteenlajeja edustavia teoksia: valokuvaa, media- ja videotaidetta, installaatioita, äänitaidetta, performanssitaidetta, maalauksia, ja niin edelleen.

– Messujen yhteydessä järjestetään tapaamisia ja verkostoitumistapahtumia suomalaisille ja kansainvälisille taiteen ammattilaisille (taiteilijoille ja taidejärjestöjen edustajille, kuraattoreille, pedagogeille, kriitikoille, galleristeille, jne.)

– Tapahtumassa järjestetään ammattilaisohjelmaa suomalaisille ja kansainvälisille taiteen ammattilaisille. Ohjelmaan kuuluu muun muassa uusia yhteistyön muotoja tarkasteleva seminaari, paneelikeskustelu sekä taiteilijapuheenvuoroja ja muuta keskusteluohjelmaa.

– Lavaohjelmassa on live-tapahtumia kuten performansseja ja videoesityksiä. otamme myös vastaan ohjelmaehdotuksia!

– Näyttelyn ohjelmaan kuuluu toimintaa, tietoa ja paljon erilaisia tapahtumia. kävijöille on tarjolla opastettuja kierroksia, teosesittelyjä ja iltatapahtumia sekä kaapelitehtaalla että sen ulkopuolella.

– Monipuolinen oheisohjelma ympäri helsinkiä.

 

SIJAINTI

Kaapelitehdas / Cable Factory – Merikaapelihalli & Puristamo & Valssaamo & MUU Kaapeli

Tallberginkatu 1 C, 00180 Helsinki, SUOMI

 

HAKEMUKSET

Taiteilijavetoisten gallerioiden ja järjestöjen osallistumismaksu on (osastosta riippuen 100-500) 700 euroa.

Hakemusten viimeinen jättöpäivä on 15.10.2018.

Hakemuksen saapumisesta lähetetään vahvistus sähköpostitse.

 

ART FAIR SUOMI VUODESTA 2005

Art Fair Suomea on vuodesta 2005 järjestänyt kuvataiteen uusia muotoja edustavat taiteilijajärjestöt MUU ry sekä Valokuvataiteilijoiden Liitto ry, joissa on jäseninä yhteensä yli 1000 eturivin suomalaista nykytaiteilijaa.

 

RAHOITUS JA YHTEISTYÖ

AFS19 ottaa mielellään vastaan ehdotuksia rahoituksesta ja kumppanuuksista. Näyttely on poikkeuksellinen väylä edistää organisaation näkyvyyttä kansainvälisesti. Tapahtumaan osallistuu näytteilleasettajia ja kävijöitä kaikkialta maailmasta, ja MUU ry markkinoi sitä maailmanlaajuisesti erilaisilla areenoilla. Tiedotus käynnistyy kesällä 2018.

 

LISÄTIEDOT:

TAITEILIJAJÄRJESTÖ MUU / MUU Galleria: muugalleria@muu.fi

VALOKUVATAITEILIJOIDEN LIITTO / VALOKUVAGALLERIA HIPPOLYTE: info@hippolyte.fi

VIIMEINEN HAKUPÄIVÄ: 15.10.2018