Kuva: Aukusti Heinonen

Osallistuminen ja ilmoittautuminen

Mitä ohjelmaa Art Fair Suomi Goes Galleries -festivaalilla on?

Art Fair Suomi Goes Galleries -festivaali koostuu 29 näyttelystä ja noin 80 tapahtumasta. Mukana on 24 galleriaa ja lähes 100 taiteilijaa. Festivaalin tapahtumat järjestetään gallerioiden ja taideyhteisöjen omissa tiloissa ja osa myös verkossa. Kaikissa gallerioissa on näyttelyitä ja erilaisia opastuksia ja tapahtumia festivaaliviikon aikana.

Mitä osallistuminen maksaa?

Festivaalin kaikkiin näyttelyihin on vapaa pääsy, kuten gallerioihin muutenkin on ympäri vuoden. Myös lähes kaikki festivaalin tapahtumat ovat yleisölle ilmaisia. Vain pariin yksittäiseen tapahtumaan on pääsymaksu. Löydät tarkemmat tiedot Näyttelyt ja tapahtumat -sivulta.

Pitääkö näyttelyihin ilmoittautua?

Näyttelyihin ei tarvitse erikseen ilmoittautua. Voit vierailla näyttelyissä omaan tahtiisi ja oman aikataulusi mukaan. Huomaathan kuitenkin, että gallerioissa on festivaalin aikana tapahtumia, joihin vaaditaan ilmoittautuminen etukäteen. Galleriat-sivulta löydät tiedot ajoista, jolloin kussakin galleriassa on tapahtumia.

Miten ilmoittaudun Art Fair Suomi Goes Galleries -festivaalin tapahtumiin?

Isoon osaan tapahtumista pitää ilmoittautua etukäteen. Pääset ilmoittautumaan Näyttelyt ja tapahtumat -sivulla. Mene sivulla Tapahtumat-välilehdelle ja saat näkyviin kaikki tapahtumat. Voit suodattaa tapahtumia päivän tai tapahtumatyypin mukaan. Kun klikkaat tapahtuman kohdalla oikeassa laidassa olevaa nuolta, saat esiin tapahtuman tiedot ja ilmoittautumislinkin.

Noudatamme voimassa olevia koronarajoituksia ja turvallisuussuosituksia. Voimme siis ottaa tapahtumiin vain 10 henkilöä, joten ilmoittauduthan ajoissa. Voit myös ilmoittautua jonoon, jolloin ilmoitamme sinulle, jos paikka vapautuu.

Joihinkin tapahtumiin, esimerkiksi taiteilijatapaamisiin, ei tarvitse erikseen ilmoittautua. Gallerioissa noudatetaan 10 hengen kokoontumisrajoitusta, joten jos galleriassa on täyttä, varaudu odottamaan pieni hetki. Gallerioiden henkilökunta opastaa mielellään.

Virtuaalisiin tapahtumiin ei tarvitse erikseen ilmoittautua.