TYÖPAJA | TEKSTITREFFITMay 25th, 2017 11:00 to 7:00 pm

Tekstitreffit tarjoaa Art Fair Suomen yleisölle mahdollisuuden osallistua leikkimielisiin ohjelmanumeroihin, joissa kuvataide ja erilaiset kirjoittamisen menetelmät lyövät kättä. Kyse on kahdenkeskisiin kohtaamisiin perustuvista tilanteista, joiden lopputuloksena syntyy omanlaisensa teksti. Treffien järjestäjänä on Muu kirjoittaa -työryhmä, joka tutkii kirjoittamisen mahdollisuuksia kuvataiteen kentällä.

Tekstitreffit – Omin sanoin

Klo 11-12 ja 15-16

Art Fair Suomen alueella kiertelee taiteilija John Gayer, joka saattaa pysähtyä haastattelemaan juuri sinua. Hänen laatimansa kyselylomake on mahdollista täyttää myös itsenäisesti. Kävijöiden vastauksista syntyy lyhyitä tuokiokuvia, jotka julkaistaan saman päivän aikana netissä. (Vain englanniksi.)

 

Tekstitreffit – Haavehakemus

Klo 12-13 ja 16-17

Hakemusten täyttäminen on osa taiteilijan arkea. Haavehakemus-työpajassa pyritään hakemusformaattia käyttäen selkiyttämään itselle oma unelma sekä konkreettinen suunnitelma sen toteuttamiseksi. Järjestäjänä taiteilija Liisa Hilasvuori.

 

Tekstitreffit – Loitsukioski

Klo 13-14 ja 17-18

Mitä sinä haluaisit kutsua tai karkottaa? Tule kertomaan toiveistasi! Taiteilija Suvi Nurmi laatii sinulle mittatilaustyönä kalevalaisen loitsun, jonka saat saman päivän aikana sähköpostiisi.

 

Tekstitreffit – Runomuotokuva

Klo 14-15 ja 18-19

Istahda alas ja ole läsnä hetken verran. Taiteilija Juhani Räisänen laatii sinusta runollisen muotokuvan mekaanisella kirjoituskoneella. Muotokuva syntyy kohtaamisen aikana keskustellen ja kuunnellen, ja sen saa sen lopuksi mukaansa.