Tarinoita ja kertomuksia kuvan takaa

Ripsu Hongisto-Salmi: Personas6

Keskustelusarja AFS23 Talks

AFS syventää katsojan kokemusta nykytaiteesta. Keskustelusarjassa festivaalin taiteilijat kertovat miten teos syntyy ja millaista on taidetyö, taiteilijuus. AFS23 Talks -sarja on nyt julkaistu kokonaisuudessaan AFS Youtube-kanavalla.

Torstai 8.6.

Taiteilijat: Ida Pimenoff (moderaattori), Ripsu Hongisto-Salmi (Galleria Huuto), Laura Konttinen (Hippolyte Korjaamo), Paula Ollikainen (Galleria Katariina).
Aiheena todellisuus ja sen esittäminen kuvissa. Mikä on totta kuvissa ja tarinoissa? Mitä ovat minän eri narratiivit, miten ne tulevat leikin kautta esiin?

Tiistai 13.6.

Taiteilijat: Minka Heino & Minna Markkanen (GalleriA, Kuopio)
Taiteilijat keskustelevat Markkasen taiteesta, taiteen tekemisestä ja uudesta näyttelystä Skin, joka avautuu GalleriA:ssa 15.6.2023.

Tiistai 13.6.

Taiteilijat: Minka Heino & Leena Mäki-Patola  (KOUTA galleria)
Taiteilijat keskustelevat Mäki-Patolan taiteesta ja taiteen tekemisestä sekä näyttelystä nimeltä Sisäkkäisiä maailmoita, joka on esillä KOUTA-galleriassa Kouvolassa.

Perjantai 16.6.

Lappeenrantalaisen Taidekeskus Idän  ja MUU Helsingin yhteisen videoscreeningin jälkeinen keskustelu, jossa Minka Heino keskusteluttaa videonäytöksen taiteilijoita.