AFS23 Talks sarjassa taide puhuttaa

AFS Talks on Art Fair Suomi festivaalin gallerioiden yhteinen keskustelusarja. Sarjassa pääset syventymään taiteilijoiden työskentelyyn ja teosten teemoihin.

Keskustelutilaisuuksia on yhteensä viisi ja ne järjestetään sekä etänä että galleriassa. Lisäksi video screening -tapahtuma kahdessa galleriassa samanaikaisesti.

Aikataulu

Keskiviikko 7.6. klo 17.30–18.30 Valokuvagalleria Hippolyte

Taiteilijat: Ida Pimenoff keskustelee Valokuvagalleria Hippolyten taiteilijoiden, Anna Niskasen ja Liinu Grönlundin kanssa näyttelyiden teemoista.

Torstai 8.6. klo 17–18 online

Taiteilijat: Ida Pimenoff (moderaattori), Ripsu Hongisto-Salmi (Galleria Huuto), Laura Konttinen (Hippolyte Korjaamo), Paula Ollikainen (Galleria Katariina).
Aiheena todellisuus ja sen esittäminen kuvissa. Mikä on totta kuvissa ja tarinoissa? Mitä ovat minän eri narratiivit, miten ne tulevat leikin kautta esiin?

Tiistai 13.6. klo 17:00-17:45 online

Taiteilijat: Minka Heino & Minna Markkanen (GalleriA, Kuopio)
Taiteilijat keskustelevat Markkasen taiteesta, taiteen tekemisestä ja uudesta näyttelystä Skin, joka avautuu GalleriA:ssa 15.6.2023.

Tiistai 13.6. klo 18:00-18:45 online

Taiteilijat: Minka Heino & Leena Mäki-Patola  (KOUTA galleria)
Taiteilijat keskustelevat Mäki-Patolan taiteesta ja taiteen tekemisestä sekä näyttelystä nimeltä Sisäkkäisiä maailmoita, joka on esillä KOUTA-galleriassa Kouvolassa.

Perjantai 16.6. klo 17 Taidekeskus Itä, MUU

Video screening – esitetään samanaikaisesti Taidekeskus Idässä, Lappeenrannassa ja MUU Helsinki nykytaidekeskuksessa

Perjantai 16.6. klo 18 online

Taidekeskus Idän ja MUUn yhteisen videoscreeningen jälkeen keskustelu, jossa Minka Heino keskusteluttaa videonäytöksen taiteilijoita.

Linkki Näyttelyt ja tapahtumat -sivuille

Linkki Facebook-tapahtumaan

Online-keskustelut käydään suomeksi Zoom-alustalla. Ennakkoilmoittautumista ei vaadita.